Pølsejanuar og laksefølge

Vi fant en mulig vinner igjen blant oppskriftene i www.frutimian.no. Foto: Fru Timian

Vi tror at ett av de mest stilte spørsmålene i løpet av en dag kan være: "Hva skal vi ha til middag?"
Både barn og voknse lurer nettopp på hva som skal "pryde" middagsbordet rundt om i det ganske land, og i Barnehagegården er det ikke så mye annerledes når det gjelder lunchen. Det er mange kriterier som skal fylles når vi velger barnehagens meny, og ofte har vi lyst til å prøve noe nytt.
Vi har svært gode erfaringer med å lete på nettet, og nesten uten unntak havner vi inn i bloggen til Marit Røttingsnes Westlie - Fru Timian.

I januar skal vi prøve oss på en meeeeget barnevennlig gryte - "Pølsegryte i én kaserolle" og vi skal hilse på en gammel kjenning som er nesten like enkel - "Laks og rotgrønnsaker i langpanne".
Lakseoppskriften er kjempegod, med akkurat passe (altså bittelitt) sødme fra mango chutney.

...da er det bare å vente på responsen fra barna på pølsegryta. Vi tror vi vet svaret...