November-torskefisk med smør og rømme

Enkelte retter blir gjengangere, mens noen har vi bare en gang... - eller kanskje to

Det er enkelte retter barna er veldig glade i, og en sjelden gang innimellom treffer vi litt langt unna målet.
Kylling med maiskrem for eksempel, var litt anderledes for barna - det samme med ertepurè... mens pizza og fiskepakker alltid er en hit.
I november serverer vi to favoritter, men med en liten vri i begge oppskriftene.
Vi serverer Torskepakker med grønnsaker, smør og rømmeklatt og Chorizopizza med karbonadedeig.
Bålmaten er av den enkle sorten og bærer preg av at barna digger det også:
Fiskepinner i lompe med salat av finhakket paprika, mais og agurk. Og for den som våger, følger den med en stripe lettrømme på toppen.

Chorizopizzaen (uten karbonadedeigen) er fra Fru Timian: frutimian.no
...tomatsausen er fantastisk god!