Klær til regn og klær til kulde

Det er høst- det er kaldt! Det er høst- det er mildt! Det er høst- det er regn! Det er høst- det er snø! Det er høst - det er vind! Det er vinter- det er kaldt! Det er vinter- det er mildt! Det er vinter- det er regn! Det er vinter- det er snø! Det er vinter- det er vind!

Vi kan ofte si at være i Norge er uforutsigbart..., men er det det? Været i Norge er egentlig svært forutsigbart! Vi vet at temperaturen kan stige eller synke med 20 grader på ett døgn, vi vet at det kan være kaldt om morgen og varmt midt på dagen. Vi vet at det ser fint ut på morgen, men at det likevel skyer til og sender snø over utelekene om ettermiddagen.
...så ingen ting er vel mer forutsigbart enn det norske været? Vi må jo være forberedt på ALT, og det vet vi jo...

På denne tiden av året må vi være forberedt på alt, men det viktigste man skal ta høyde for, er regnet og vinterkulden.
I de fleste barnehager skjer det fra tid til annen at barna ikke kan være ute fordi ikke alle barn har det utstyret de trenger for å holde seg varme og tørre når de er ute.
Konsekvensen av dette, er dessverre at ingen barn kan gå ut.
Ullprodukter både i trøyer, longs, strømpebukser, luer og sokker er et must i tillegg til regndresser og vinterdresser som er i orden. Fleece alene er ikke godt nok på kalde vinterdager, og ull gir varme selvom barnet blir våt.

Gå gjennom barnas klær, supplèr og kontroller. Det er vår beste og velmenende råd.