Administrasjon

Elin Morastseter

Stilling: Styrer
elin@barnehagegarden.no

Elin er ny styrer i Barnehagegården 1/8-18. Hun har superlang fartstid i barnehage-bransjen og nå skal hun styre Barnehagegård-skuta.

Alle ansatte

bente@barnehagegarden.no

Bente startet i barnehagegården 4/6-18, og er utdannet førskolelærer. Hun er avdelingsleder på Hane Pane.

Linda Engen

linda@barnehagegarden.no

Rebecca Nordin

rebecca@barnehagegarden.no

Rebecca er utdannet med Bachelor i sosalfag og jobber som barnehagelærer på dispensasjon i 60%. I tillegg jobber hun som assistetent i 40%.

Hane Pane

Vilde Sandbekkbråten

Stilling: Assistent
vilde@barnehagegarden.no

Vilde er assistent i Barnehagegården og har jobbet fast hos oss siden høsten 2017. Vilde er på vei til å bli barne-og ungdomsfagarbeider.

Nina M. H. Holmedal

nina@barnehagegarden.no

Nina er ansatt som 100% barne-og ungdomsarbeider i barnehagen.

Trude Melby

trude@barnehagegarden.no

Trude startet i Barnehagegården i august 2011, og har i løpet av årene utdannet seg til Barne-og ungdomsarbeider. Hun jobber med de eldste barna på Hane Pane. Trude er for tiden i svangerskapspermisjon, og er forventet tilbake på forsommeren 2019.

Malin Linnea Mellum

Stilling: Vikar
malin@barnehagegarden.no

Rebecca Nordin

rebecca@barnehagegarden.no

Nikoline Fosskaug

nikoline@barnehagegarden.no

Nikoline er utdannet førskolelærer og er pedagogisk leder i Barnehagegården. Nikoline er for tiden i permisjon, og kommer tilbake først noen uker i april, og skal etter planen være tilbake i barnehagen i november 2018.

Inger Lise Joten

Stilling: Barnehagelærer

Inger Lise er avdelingsleder på Høne Pøne, og har mange års erfaring fra barnehage.

Cecilie Lundberg

Stilling: Lærling
cecilie@barnehagegarden.no

Høne Pøne

Linda Engen

linda@barnehagegarden.no

Anne Britt Johnsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anne Britt jobber i en 100% fagarbeiderstilling. Hun tok fagprøven i februar 2017, og jobber til vanlig med de yngste barna i barnehagen.

Martine Vilbo

martine@barnehagegarden.no

Martine har lang fartstid som barne-og ungdomsfagarbeider, og jobber i en 100% stilling på Høne Pøne.

Inger Lise Joten

Nikoline Fosskaug