Administrasjon

Elin Morastseter

Stilling: Styrer
elin@barnehagegarden.no

Elin er ny styrer i Barnehagegården 1/8-18. Hun har superlang fartstid i barnehage-bransjen og nå skal hun styre Barnehagegård-skuta.

Alle ansatte

Hane Pane

Bente Bergerud

Stilling: Avdelingsleder
bente@barnehagegarden.no

Bente startet i barnehagegården 4/6-18, og er utdannet førskolelærer. Hun er avdelingsleder på Hane Pane.

Vilde Sandbekkbråten

Stilling: Assistent
vilde@barnehagegarden.no

Vilde er assistent i Barnehagegården og har jobbet fast hos oss siden høsten 2017. Vilde er på vei til å bli barne-og ungdomsfagarbeider.

Nikoline Fosskaug

Stilling: Pedagogisk leder
nikoline@barnehagegarden.no

Nikoline er utdannet førskolelærer og er pedagogisk leder i Barnehagegården. Nikoline er for tiden i permisjon, og kommer tilbake først noen uker i april, og skal etter planen være tilbake i barnehagen i november 2018.

Nina M. H. Holmedal

nina@barnehagegarden.no

Nina er ansatt som 100% barne-og ungdomsarbeider i barnehagen.

Trude Melby

trude@barnehagegarden.no

Trude startet i Barnehagegården i august 2011, og har i løpet av årene utdannet seg til Barne-og ungdomsarbeider. Hun jobber med de eldste barna på Hane Pane. Trude er for tiden i svangerskapspermisjon, og er forventet tilbake på forsommeren 2019.

Cecilie Lundberg

Stilling: Lærling
cecilie@barnehagegarden.no

Høne Pøne

Inger Lise Joten

Stilling: Avdelingsleder

Inger Lise er avdelingsleder på Høne Pøne, og har mange års erfaring fra barnehage.

Geir Vatsøy

Stilling: Assistent
geir@barnehagegarden.no

Geir har vært vikar i Barnehagegården siden april 2017. Han har vikariert i ulike stillinger, og har nå engasjement til starten av september 2018.

Nikoline Fosskaug

Stilling: Pedagogisk leder
nikoline@barnehagegarden.no

Martine Vilbo

martine@barnehagegarden.no

Martine har lang fartstid som barne-og ungdomsfagarbeider, og jobber i en 100% stilling på Høne Pøne.

Anne Britt Johnsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anne Britt jobber i en 100% fagarbeiderstilling. Hun tok fagprøven i februar 2017, og jobber til vanlig med de yngste barna i barnehagen.

Andre ansatte

Line Sandeien

Stilling: Barnehagelærer
lines@barnehagegarden.no

Line er utdannet barnehagelærer og starter i Barnehagegården 1/8-18 som vår 4. pedagog etter ny pedagognorm.